Dataline – Multipress naar Polen

Dataline, de Belgische producent en leverancier van ERP/MIS-oplossingen voor de grafische industrie, kondigt aan dat ze in Polen een nieuwe channel partner, Integart, hebben aangesteld.

IntegartDataline is bekend als distributeur voor o.a. HP, Zund, 3M en veel meer producten. Hun expertise, hun innovatiedrang en grote klantenbestand maken hen de perfecte partner voor Dataline. Tomasz Melzacki, Sales Director Integart: “We zagen een sterke behoefte aan robuuste MIS/ERP-software, met name bij onze grootformaatprinters. Met Dataline hebben we een ijzersterke partner gevonden die – met het vlaggenschip MultiPress – zich reeds bij enkele honderden installaties in Europa heeft bewezen.”

Dirk Deroo, CEO Dataline: “In de lijn van onze strategie zet Dataline haar expansie in Europa voort, met Polen als volgende halte. We zijn er trots op dat we daarbij worden ondersteund door een van de meest prominente leveranciers van de grafische industrie in Polen.”

Beeld: vlnr het Dataline team (links) met Dirk Deroo, CEO, Serge Clauss, International Business Development Manager Large Format en Matthieu Delessard, International Business Development Large Format. Het Integart team met Tomasz Melzacki, Sales Director Integart en Remigiusz Pokuciński, Product Manager.

Bron: Dataline.eu

Jolanda van Drie

Bedrijfsjournalist, freelance redacteur voor Blokboek en Printmedianieuws en communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry (Haarlem).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK