Dataline versterkt het Certified Catalogue partner-programma

Dortland en Van Beem staat bekend als producent van milieuvriendelijke enveloppen. Dataline Solutions verwelkomt het gerenommeerde Nederlandse bedrijf als ‘Certified Catalogue’-partner en versterkt hiermee het netwerk van gecertificeerde professionele toeleveranciers.

3941 Printmedianieuws 10 2020 Rgb 300

De koppeling van dit productassortiment met de MIS/ERP-toepassing van MultiPress is een absolute meerwaarde. Meer inspanningen voor het milieu. Minder administratieve lasten voor drukkerijen met een FSC-label. En dat allemaal binnen de geautomatiseerde workflow! Ontdek hier hoe je doeltreffend de krachten bundelt voor een ecologische aanpak én voor een nog efficiënter productieproces.

Lees verder bij Dataline

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Avatar

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

In dit najaar worden de trainingen grotendeels online gegeven. Kijk voor het actuele aanbod op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK