Dataline versterkt het Certified Catalogue partner-programma

Dortland en Van Beem staat bekend als producent van milieuvriendelijke enveloppen. Dataline Solutions verwelkomt het gerenommeerde Nederlandse bedrijf als ‘Certified Catalogue’-partner en versterkt hiermee het netwerk van gecertificeerde professionele toeleveranciers.

3941 Printmedianieuws 10 2020 Rgb 300

De koppeling van dit productassortiment met de MIS/ERP-toepassing van MultiPress is een absolute meerwaarde. Meer inspanningen voor het milieu. Minder administratieve lasten voor drukkerijen met een FSC-label. En dat allemaal binnen de geautomatiseerde workflow! Ontdek hier hoe je doeltreffend de krachten bundelt voor een ecologische aanpak én voor een nog efficiënter productieproces.

Lees verder bij Dataline

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK