Flyeralarm nieuwe partner bij blokboek.com

Flyeralarm is één van de grootste online drukkerijen van Europa. Met als belangrijkste business: de productie en verkoop van bedrukte artikelen en reclamesystemen voor de zakelijke markt.

Met ruim drie miljoen producten in de webshop.

Flyeralarm Nederland

De productie houdt het bedrijf graag dicht bij huis, daarom staan de drukpersen/printers in Duitsland, in de buurt van het hoofdkantoor in Würzburg. Naast drukwerk, biedt Flyeralarm ook marketingondersteuning en webdesign. De onderneming bestaat sinds 2002, opgericht door Thorsten Fischer. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot één van de grootste spelers in online print. Flyeralarm is actief in
15 landen en telt bijna 2.400 medewerkers, verspreid over 6 locaties. In 2019 werd ruim 385 miljoen euro omgezet.

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK