Online marktplaats van Flyeralarm

internetFlyeralarm komt met het online aanbestedingsplatform Flyeralarm Projects. De Duitse online B2B-drukkerij wil hiermee aanbieders en opdrachtgevers/(drukwerk)inkopers samenbrengen. Opdrachtgevers kunnen hier hun (grafische) projecten plaatsen en aanbieders (zoals drukkerijen, vormgevers) kunnen dan reageren en een aanbod doen voor het ontwerp en productie van drukwerk of websites. De opdrachtgever kan gratis opdrachten plaatsen. De aanbieder factureert direct aan de opdrachtgever. Flyeralarm verdient aan de commissie die de aanbieder moet betalen. Flyeralarm zegt de 50.000 aanbieders in haar bestand op deze manier de kans te bieden in contact te komen met organisaties en bedrijven die op zoek zijn naar aanbieders van grafische producties.
Bron: grafischnieuws


 

Arthur Lubbers

Arthur Lubbers, freelance journalist/tekstschrijver, schrijft zowel commerciële teksten als journalistieke artikelen, voor print en online. De liefde voor grafimedia en communicatie is sinds zijn tijd als vakredacteur bij Uitgeverij Compres nooit meer verdwenen, zo blijkt uit zijn blogs, tweets en artikelen. Ook te vinden op www.arthurlubbers.nl.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK