Grafistore partner bij blokboek.com

Eigenaar Germen Kroon van Grafistore in Almelo zegt graag naar Albert Einstein te refereren als de redactie hem vraagt naar zijn argumenten om zich als partner aan te sluiten bij blokboek.com en printmedianieuws.

grafistoreZijn bedrijf is gespecialiseerd in alles wat maar met automatisering van printmediaprocessen te maken heeft. De toegevoegde waarde binnen de talrijke bekende workflowapplicaties zit vooral in het ‘on the spot’ ondersteunen van de inrichting van technische bedrijfsprocessen, gecombineerd met een volledig pakket aan trainingen en klantenservices met een uitgebreide helpdesk.

germen-kroonGermen: “We hebben het doorgaans van ‘gewone’ mond-tot-mondreclame. Met de partnerovereenkomst bereiken we in één keer een veel groter speelveld, en dat via verschillende digitale kanalen. Ik interpreteer wat dat betreft graag Albert Einstein: ‘Als je doet wat je deed krijg je wat je kreeg.’ Daarom proberen we steeds iets anders en beter te doen.”

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Avatar

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

De trainingen voor het eerste half jaar van 2021 worden wederom online worden gegeven. Kijk voor het huidige aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK