Roland DG opent Creative Center in nieuw kantoor

img_rij_new_creative_center_rolanddg

Roland DG Central Europe heeft zijn nieuwe vestiging in Geel officieel geopend.

Gregory Bilsen, President van Roland DG Central Europe, waarvan het hoofdkantoor in België ligt: “We zijn er erg trots op dat we onze nieuwe vestiging eindelijk officieel kunnen openen en bedanken Dave en Eli voor hun aanwezigheid. We hebben een werkomgeving gecreëerd die ons imago van innovatieve en creatieve marktleider weerspiegelt. Bovendien hebben we veel aandacht besteed aan de behoeften en wensen van zowel onze medewerkers als de bezoekers. Het resultaat is een modern design met veel glas- en houtelementen en kleuraccenten.”

Blijven groeien

De reden voor de verhuizing was duidelijk. “De voorbije jaren heeft Roland DG Central Europe een flinke groeispurt doorgemaakt. Om op deze manier te kunnen blijven groeien en ons op de toekomst voor te bereiden, hebben we besloten om te verhuizen naar een groter gebouw op enkele kilometers van de oude locatie in Oevel. Het nieuwe gebouw ligt net als het oude langs de E313, een belangrijke verkeersader in België. Het is belangrijk dat we vlot bereikbaar zijn voor onze klanten, partners en medewerkers”, legt Gregory Bilsen uit.

Creatief, inspirerend en comfortabel

Het Creative Center is een echt kunstwerk geworden. “We wilden een inspirerende ruimte creëren die plaats kon bieden aan het veelzijdige aanbod van Roland-toestellen. In het midden van de ruimte hebben we ‘sferen’ voor verschillende markten gecreëerd. Momenteel worden er toepassingen voor de automobiel-, sport-, interieur- en retail-sector getoond, maar we gaan de inrichting en de toepassingen regelmatig veranderen. Het doel is om bezoekers te inspireren, om hen te laten zien wat ze met een Roland kunnen doen. Omdat de waaier van toepassingen eigenlijk onbeperkt is, zullen we op een creatieve manier voortdurend nieuwe dingen in de kijker plaatsen voor onze bezoekers.”

Roland Academy

Het nieuwe gebouw heeft een ruime ruimte waarin de opleidingen van de Roland DG Academy plaatsvinden. “We zullen ons opleidingsaanbod voor de eindklanten en de dealers blijven uitbreiden, zodat mensen op regelmatige tijdstippen kunnen blijven leren over hun machine en de toepassingsmogelijkheden ervan.”

Dertigste verjaardag

De opening van de nieuwe vestiging viel samen met de viering van de dertigste verjaardag van het bedrijf. “Ons bedrijf werd opgericht in 1985 en was de eerste.

Marco den Engelsman

Journalist, fotograaf en communicatiespecialist. Gelooft in de kracht van een mix van media. Een beeld zegt meer dan duizend woorden, maar is altijd krachtiger in combinatie met mooie woorden. En een mix van media versterkt elke boodschap. Met PRStory komen alle media samen. Een krachtig PR-verhaal met tekst, beeld, fotografie en video dat leidt tot onmiddellijke actie. Bezoek PRstory.nl voor voorbeelden.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK