Website Roland Profile Center gelanceerd

BB150930 Roland ProfilecentreRoland DG start met een Profile Center (www.rolandprofilecenter.eu). Dat is een gratis onlinedienst waarmee klanten eenvoudig en snel toegang krijgen tot mediaprofielen voor de eco-solventprinters en printers/snijplotters van Roland. Na de succesvolle lancering van het Roland Profile Center in Amerika kunnen nu ook klanten in de EU, Noorwegen en Zwitserland zich registreren voor deze bijzonder handige dienst. Zo kunnen ze optimaal profiteren van dit platform, dat trouwens beschikbaar is in zes talen.Een profiel vinden, downloaden, importeren of converteren kost amper een paar muisklikken in het Roland Profile Center. De rubriek met uitgebreide ondersteuning loodst klanten bovendien vlot door dat proces. Klanten met verdere vragen kunnen contact opnemen met hun dealer of plaatselijke kantoor van Roland DG (die gegevens zijn te vinden op www.rolanddg.eu).

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Marco den Engelsman

Journalist, fotograaf en communicatiespecialist. Gelooft in de kracht van een mix van media. Een beeld zegt meer dan duizend woorden, maar is altijd krachtiger in combinatie met mooie woorden. En een mix van media versterkt elke boodschap. Met PRStory komen alle media samen. Een krachtig PR-verhaal met tekst, beeld, fotografie en video dat leidt tot onmiddellijke actie. Bezoek PRstory.nl voor voorbeelden.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK