Vogelaar heeft er een leuke nieuwe uitdaging bij!

Vogelaar is de officiële Europese internet retailer van Swiss Diamond cookware geworden! Pannen? Ja, Vogelaar gaat ‘pannen’ verkopen. Mark Bonenkamp is er enthousiast over.

mark-bonenkamp

Mark Bonenkamp, thuis in de keuken?

Op de door het bedrijf zelf gemaakte website www.swissdiamondeurope.com verkopen zij high-end quality cookware. Een leuke uitdaging die prima past in de corebusiness omdat wij naast fulfilment ook juist websites op dit gebied aanbieden. Het is voor de klant een heel aantrekkelijk pakket, omdat alles binnen Vogelaar geregeld wordt voor de klant. Een bestelling komt direct bij Vogelaar binnen en een half uur later kan de bestelling worden verzonden.

De producten van Swiss Diamond Europe zijn van een zeer hoogstaande kwaliteit. Dankzij de non-stick coating, die bestaat uit echte diamanten, kunt u comfortabel en gezond koken. Kookt u liever zonder olie of boter? Dat kan met deze nieuwe inventieve coating. Bent u ook op zoek naar een pan voor het leven, voor gezond kokkerellen en houdt u van comfortabel koken…….. Neem dan een kijkje op onze website en laat u verrassen door onze fantastische producten! Volg Swiss Diamond Europe op facebook en Instagram voor nieuwe releases. Wij verwelkomen u graag in de webshop! Het is even wennen, misschien zien we Mark op een volgende beurs als kok in zijn stand.

Peter Luit

Peter Luit schrijft graag over innovaties in de gehele crossmediale bedrijfskolom. Echter altijd met een knipoog naar print.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK