Mediahuis neemt Saint-Paul Luxembourg over

De website van het Luxemburgse mediabedrijf Saint-Paul doet niet echt vermoeden dat er sprake zou zijn van een modern crossmediaal bedrijf. Nu Mediahuis het bedrijf heeft overgenomen, zal er zeker aandacht worden geschonken aan de nu nog matige aanwezigheid op het web.

Toch zegt Mediahuis deze stap te hebben gezet als belangrijke strategische uitbreiding van haar portfolio in kranten en tijdschriften, en de potentie de digitale transformatie verder te internationaliseren. Volgens topman Gert Ysebaert betreft het een interessante geografische uitbreiding. De meeste bekende titels van het bedrijf zijn: Luxemburger Wort, Télécran en Contacto.

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Avatar

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

De trainingen voor het eerste half jaar van 2021 zijn in voorbereiding en zullen ook online worden gegeven. In de komende weken worden de 2021 trainingen gepubliceerd. Kijk voor het huidige aanbod op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK