Mediahuis neemt Saint-Paul Luxembourg over

De website van het Luxemburgse mediabedrijf Saint-Paul doet niet echt vermoeden dat er sprake zou zijn van een modern crossmediaal bedrijf. Nu Mediahuis het bedrijf heeft overgenomen, zal er zeker aandacht worden geschonken aan de nu nog matige aanwezigheid op het web.

Toch zegt Mediahuis deze stap te hebben gezet als belangrijke strategische uitbreiding van haar portfolio in kranten en tijdschriften, en de potentie de digitale transformatie verder te internationaliseren. Volgens topman Gert Ysebaert betreft het een interessante geografische uitbreiding. De meeste bekende titels van het bedrijf zijn: Luxemburger Wort, Télécran en Contacto.

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK