Vogelaar lanceert e-Marketingplatform

BB160708 CommunicatieplatvormCommunicatieplatformMet twaalf nieuwe klanten in de afgelopen twee maanden en een goed gevulde sales pipeline is de lancering van het Vogelaar Communicatieplatform succesvol te noemen.

Vogelaar e-Marketing is de online business unit van Vogelaar Verzenders. Samen met Print & Mail en Fulfillment vormt het de drie-eenheid, gespecialiseerd in het verzorgen van operationele marketing werkzaamheden. Vanuit een toenemende vraag van ondernemers, marketeers en communicatiedeskundigen naar ondersteuning bij de dagelijkse klantcommunicatie via verschillende kanalen en netwerken heeft Vogelaar e-Marketing het communicatieplatform ontwikkeld. Het platform heeft een gebruiksvriendelijke userinterface en is te gebruiken zonder technische kennis.

Het communicatieplatform slaat een belangrijke een brug tussen de meest gebruikte kanalen en netwerken door deze te integreren via één gebruiksvriendelijk dashboard, waardoor gebruikers effectief en efficiënt kunnen communiceren via een combinatie van e-mail, social media, blog, website, sms en landing pages.

Alle interacties binnen het communicatieplatform worden overzichtelijk opgeslagen in de centrale database en statistieken zijn real-time beschikbaar voor verdere analyse, export of API-koppeling met externe systemen.

Voor ondernemers, marketeers en communicatieprofessionals die geïnteresseerd zijn in het efficiënt en effectief inzetten van e-mail, social media, sms, blog en landing pages organiseert Vogelaar een aantal demodagen. Voor meer informatie over de demodagen neemt u contact op met Mark Bonenkamp van Vogelaar Verzenders.

www.vogelaarverzenders.nl/e-marketing

Marco den Engelsman

Journalist, fotograaf en communicatiespecialist. Gelooft in de kracht van een mix van media. Een beeld zegt meer dan duizend woorden, maar is altijd krachtiger in combinatie met mooie woorden. En een mix van media versterkt elke boodschap. Met PRStory komen alle media samen. Een krachtig PR-verhaal met tekst, beeld, fotografie en video dat leidt tot onmiddellijke actie. Bezoek PRstory.nl voor voorbeelden.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK