De Groot Drukkerij investeert

BB150609 de groot nieuwe belichtersDrukkerij De Groot in Goudriaan heeft geïnvesteerd in nieuwe plaatbelichters van het merk Fujifilm geleverd door Manroland Benelux om sneller te kunnen leveren en het milieu te ontzien.

De Groot Drukkerij heeft in april 2015 twee nieuwe belichters in gebruik genomen. Een groot- formaat Fujifilm Luxel Ultima 1600N en een B1 Luxel T-9800HDX in combinatie met de Fujifilm ZAC “lo-chem” plaattechnologie.

Met deze investering heeft De Groot de eis naar snelheid, flexibiliteit en een grotere bijdrage aan een beter milieu ingevuld.

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Avatar

Marco den Engelsman

Journalist, fotograaf en communicatiespecialist. Gelooft in de kracht van een mix van media. Een beeld zegt meer dan duizend woorden, maar is altijd krachtiger in combinatie met mooie woorden. En een mix van media versterkt elke boodschap. Met PRStory komen alle media samen. Een krachtig PR-verhaal met tekst, beeld, fotografie en video dat leidt tot onmiddellijke actie. Bezoek PRstory.nl voor voorbeelden.

Door het coronavirus zijn voorlopig alle trainingen gecancelled. Ook het #BOPE (Benelux Online Print Event), welke gepland stond voor 23 april is afgezegd.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK