De Groot Drukkerij investeert

BB150609 de groot nieuwe belichtersDrukkerij De Groot in Goudriaan heeft geïnvesteerd in nieuwe plaatbelichters van het merk Fujifilm geleverd door Manroland Benelux om sneller te kunnen leveren en het milieu te ontzien.

De Groot Drukkerij heeft in april 2015 twee nieuwe belichters in gebruik genomen. Een groot- formaat Fujifilm Luxel Ultima 1600N en een B1 Luxel T-9800HDX in combinatie met de Fujifilm ZAC “lo-chem” plaattechnologie.

Met deze investering heeft De Groot de eis naar snelheid, flexibiliteit en een grotere bijdrage aan een beter milieu ingevuld.

Marco den Engelsman

Journalist, fotograaf en communicatiespecialist. Gelooft in de kracht van een mix van media. Een beeld zegt meer dan duizend woorden, maar is altijd krachtiger in combinatie met mooie woorden. En een mix van media versterkt elke boodschap. Met PRStory komen alle media samen. Een krachtig PR-verhaal met tekst, beeld, fotografie en video dat leidt tot onmiddellijke actie. Bezoek PRstory.nl voor voorbeelden.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK