Digitale transformatie Eshuis in de spotlight

In hun rubriek ‘Digital Transformation’ vertelt marketingplatform Emerce over de digitalisering van Eshuis. Daarmee schetsen ze een innovatieslag van een drukkerij uit 1891.

De etikettendrukkerij wilde een deel van hun aanbod voor MKB-bedrijven online presenteren. Juist voor deze klanten gaat het vaak om kleine digitale orders, die geautomatiseerd meer rendement opleveren.

Voorbeeld Producten Webshop Eshuis

Eshuis koos voor Redkiwi om deze digitale transformatie tot stand te brengen in een webshop. Uit het Emerce-artikel: “De ontwikkeling van de webshop was een uitdaging. We hebben met een team, bestaande uit: een scrummaster, UX-designers, frontend en backend developers en consultants, in acht maanden tijd, samen met het technische team van Eshuis, alles van nul opgebouwd. Dat betekent: de gehele workflow van het productiebedrijf in kaart brengen, digitaliseren, ontwikkelen en koppelen. Een technisch ingewikkeld proces. Zo is een maatwerkorder, bijvoorbeeld een flessenetiket, afhankelijk van vele factoren, zoals: vorm, afmeting, materiaal, opdruk, wikkeling, etiketten per rol, stansmaten, stand van de wikkeling, etc. Er zijn in totaal meer dan een miljoen verschillende combinaties per order mogelijk.” Lees verder op Emerce.

Jolanda van Drie

Bedrijfsjournalist, freelance redacteur voor Blokboek en Printmedianieuws en communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry (Haarlem).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK