Eshuis wint FlexoTech Award

Op 16 oktober 2019 vond de finale van de FlexoTech Awards plaats in Londen. Een internationale competitie waar de mooiste verpakkingen (gedrukt in flexo) kans maakten op een podiumplek. Het Nederlandse Eshuis was door de jury genomineerd voor hun zelfklevende etiket van Caleb’s Kola in de categorie LABELS (line and tone).

3D label voor Caleb’s Kola

Eshuis heeft gewonnen met het unieke 3D label, geproduceerd voor Caleb’s Kola. Er zijn verschillende technieken op het etiket gecombineerd. Van het inzetten van speciaal materiaal, sterke kleurkracht realiseren met flexo, tot het finishen met een 3D effect in zeefdruk. Dat waren de ingrediënten voor dit winnende label. Op de website: “Dankzij ons technische team, met grote passie voor het vak, hebben we dit hoogstandje kunnen produceren. Wij zijn ontzettend trots op ons team dat deze FlexoTech Award heeft mogelijk gemaakt. Samen met Sir Joe is dit een prachtige prestatie.”

Bobbianne Vlek, marketing manager Sir Joe (Brandowner van o.a. Caleb’s Kola): “Niet alleen het product zelf, maar ook onze prachtige labels maken het mogelijk om een verrassende kola te zijn. Gefeliciteerd met de FlexoTech Award, Eshuis!”

eshuis flexo-award

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.

Jolanda van Drie

Bedrijfsjournalist, freelance redacteur voor Blokboek en Printmedianieuws en communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry (Haarlem).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK