Poster-en-Kunstdrukken.nl viert 20-jarig bestaan

De online retailer Poster-en-Kunstdrukken.nl viert deze dagen haar 20-jarig bestaan. Als een van de eerste online marktplaatsen voor op maat gemaakte muurkunst, begon het bedrijf in 2001 met de verkoop van hoogwaardige kunstprints, handgemaakte olieverfschilderijen en posters.

Vanaf de eerste dag werden alle kunstwerken op bestelling geproduceerd. Elke afbeelding kan worden afgedrukt op een breed scala aan verschillende materialen en in verschillende formaten met aangepaste inlijsting.

Poster En Kunst Drukkennl

Beginnend met een voorraad van circa 2.000 afbeeldingen, biedt Poster-en-Kunstdrukken.nl haar klanten tegenwoordig een selectie van meer dan 1 miljoen kunstwerken, variërend van fotografie en illustraties tot klassieke en moderne kunst. De meeste kunstwerken worden gedigitaliseerd en uitgegeven in Inhouse Edition. Kort na zich met succes op de lokale markt te hebben gevestigd, waagde Poster-en-Kunstdrukken.nl zich op internationaal terrein. De eerste online shops voor Frankrijk en Duitsland werden al in 2004 gelanceerd. Slechts 2 jaar later volgden marktplaatsen voor Spanje, Nederland en Polen. Tot slot werden in april 2020 de Scandinavische landenshops voor Zweden (konstbilder.se), Denemarken en Noorwegen (veggbilder.store) geopend.

Net op tijd voor het jubileum van het bedrijf presenteert Poster-en-Kunstdrukken.nl zich op een nieuw, modern technisch platform. “90% van de mensen gebruikt klantenservice als een factor in de beslissing om wel of geen zaken te doen met een bedrijf”, legt Boris Schmidtke, oprichter en algemeen directeur van het bedrijf, uit. “En er bestaat geen twijfel over, dat met betere prestaties, betere beveiliging, gestroomlijnde checkout en responsiviteit, onze nieuw ontwikkelde marktplaats de ranglijst gaat aanvoeren op het gebied van klantervaring.”

Jolanda van Drie

Bedrijfsjournalist, freelance redacteur voor Blokboek en Printmedianieuws en communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry (Haarlem).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK