Wihabo neemt Grafiprint over

Wihabo neemt collega-drukkerij Grafiprint uit Eindhoven over. Jiska Vermeulen draagt haar onderneming met het oog op continuïteit over, en gaat zelf met een goed gevoel in Geffen aan de slag als orderbegeleider.

Grafiprint en Wihabo kennen elkaar al lang, en na een wederzijdse verkenning is Vermeulen tot het besluit gekomen haar bedrijf over te dragen aan Wihabo. Een keuze met het oog op de continuïteit. “Voor onze klanten verandert er niet veel. Ik hecht veel waarde aan persoonlijk contact. En dat blijft ook zo. Sterker nog, dat wordt alleen maar beter. Doordat ik nu veel organisatorische zaken uit handen kan geven, houd ik meer ruimte voor het contact met klanten.”

Grafische ervaring

Vermeulen voegt een flinke dosis grafische kennis en ervaring toe aan de orderafdeling in Geffen. “Bij Grafiprint wilde ik niet graag ‘nee’ verkopen. Dat lukte door bij te blijven op het gebied van innovaties en nieuwe mogelijkheden, waardoor ik klanten heel gericht kan adviseren over wat wel en wat niet kan. Met Wihabo hebben we een enorm pakket aan grafische diensten te bieden. Met de kwaliteit, service en snelheid die Grafiprint-klanten gewend zijn!”

Vermeulen kijkt dan ook met een goed gevoel vooruit. “Ik heb niet voor de eerste de beste drukkerij gekozen. Ik werk al vele jaren samen met Wihabo: een familiebedrijf waar hard werken en maatschappelijke betrokkenheid vanzelfsprekend zijn. En bovenal ondernemers die vooruit kijken en kansen zien, durven te investeren en te innoveren. Ik heb erg veel zin om samen aan de slag te gaan.”

 

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK