Adverteren? Bel ons +31620709846 sales@blokboek.com

D & A Drukwerk promoot trouwdrukwerk

d & a drukkerZondag 13 januari 2019 is de Trouwbeurs in Lokeren. Een perfecte gelegenheid voor een drukker met huwelijksdrukwerk om zichzelf te promoten. Dat moet ook D & A Drukwerk hebben gedacht. Zij promoten hun trouwdrukwerk, gericht op een plek waar de doelgroep zich bevindt: een huwelijksbeurs!

Deze kleinschalige Vlaamse drukker levert diverse kaartcollecties, waaronder huwelijkskaarten. Zij vullen het drukwerk van kaarten aan met diverse andere, kleine producten. Als je gaat trouwen, kun je hier ook je bedrukte menukaarten, sluitzegels of adresetiketten bestellen. Slim is ook de toevoeging van het aanbod van het schieten van een video voor het verloofde paar. Dit assortiment laten ze dan ook zien op de trouwbeurs. “Wij geven u graag een antwoord op al uw vragen in verband met huwelijksuitnodigingen, bijhorend drukwerk en videoreportages.” En natuurlijk de beurstrekker: “U krijgt bij ons als bezoeker van de huwelijksbeurs ook een fikse beurskorting.”

 

 

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Jolanda van Drie

Jolanda van Drie

Als bedrijfsjournalist voor magazines Business Haaglanden, Business Amsterdam en Compres verdiept in MKB, management, grafimedia en duurzaamheid. Nu communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry. In vrije tijd dol op reizen, films, etentjes, gitaar spelen, borrelen en dansen.

Laat een reactie achter

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld
Gebruik code 71943007 voor uw toegangskaart
blokboek-printmedianieuws logo

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK