Twee voorbeelden van de waarde van drukwerk: 2,5 miljoen voor een omslagtekening en twintig miljoen aan gestolen drukwerk

Teletekst waarde van drukwerkOp teletekst stonden laatst twee berichten over de waarde van drukwerk. Het eerste was de melding dat dieven een vrachtwagen hadden gestolen van de Franse posterijen met daarin voor 20 miljoen euro postzegels en voorgefrankeerde enveloppen. Het tweede was een bericht dat de originele tekening van Kuifje en de Geheimzinnige Ster, waarmee Hervé beroemd werd, 2,5 miljoen opbracht. Beide berichten illustreren de waarde van ‘echt’ drukwerk, kom daar maar eens om met digitale content!
Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Avatar

Rob van den Braak

Printer’s devil (1964), phototypesetter, offsetprinter, teacher of graphic techniques, salesmanager, productmanager, trade journalist, founder of BlokBoek e-zine (2011). But above all husband, father, friend and lover of life in southern Spain (since 2010).

Door het coronavirus zijn voorlopig alle trainingen gecancelled. Ook het #BOPE (Benelux Online Print Event), welke gepland stond voor 23 april is afgezegd.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK