Drukwerk als premium communicatiemiddel!

Het VIGC organiseert op 7 september een ‘inspiratie event’ met focus op drukwerk als premium communicatiemiddel.

De toegevoegde waarde die print in al zijn uitingen heeft, is gigantisch! Zeker met de nieuwe digitale druktechnologieën en de daarop aansluitende digitale afwerkingsmogelijkheden kunt u als bedrijf een unieke positie innemen.
Maar ook meer traditionele technologieën staan niet stil en bieden opportuniteiten. De juiste keuze van technologie, grondstof en businessmodel zijn essentieel om een tegengewicht te vormen of aanvullend te werken t.o.v. de overvloed aan digitale initiatieven.
Hoe kan men drukwerk positioneren en promoten t.o.v. digitale initiatieven? Waar kunt u als drukker het verschil maken? Zijn de tactiele eigenschappen van print een meerwaarde in de communicatiemix? De fysieke kenmerken van drukwerk zijn onmiskenbaar een grote troef. Frisse ideeën en nieuwe benaderingen geven grafische bedrijven zuurstof! Personalisatie, gepersonaliseerde afwerking, substraatkeuze en veredeling spelen steeds meer een vooraanstaande rol.

Laat u op 7 september inspireren door trendsetters als Antalis, HP, Highcon, Scodix, DeLe printing en Grafische groep Matthys.

Beate den Engelsman

Accuracy, precision and organisational talent characterise Beate. She is not only the administrative heart, but also our beloved editor-in-chief. Her creativity helps her in finding and writing articles for Blokboek.com. Owner of boekbol.nl, scrapbol.nl and fotobol.nl

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK