PRstory: het klantverhaal als krachtig communicatiemiddel

IPW-ArthurLubbers-AvK Marco-den-Engelsman-prstory-540x526

 

 

 

 

 

 

 

 

Twee journalisten zijn vandaag een nieuw initiatief gestart: PRstory.nl, een gespecialiseerd bedrijf in de productie en publicatie van klantverhalen, best practices en testimonials.

PRstory is een initiatief van twee journalisten, Marco den Engelsman en Arthur Lubbers, die hun sporen hebben verdiend in de B-to-B media, in print en online. ‘Niets overtuigender dan een klant aan het woord’, zo stellen zij. ‘En wij staan voor een multimediale aanpak met PRstory, een slimme inzet van tekst, beeld en video, zowel online als in print. Met als uitgangspunt dat het lezen van elk verhaal begint op de smartphone.’

Journalistieke insteek
Een PRstory is een klantverhaal met een journalistieke insteek. Hierbij brengt een bedrijf zijn product of dienst onder de aandacht door de klant te laten vertellen hoe tevreden en succesvol hij is met het product. De kracht van een prettig leesbare testimonial, met concrete voorbeelden in interviewvorm, is dat dit heel overtuigend over komt bij andere potentiële klanten en inspirerend werkt.

Tekst, foto’s, video
PRstory maakt klantverhalen voor diverse opdrachtgevers*, die bestaan uit een combinatie van tekst, foto’s en video. De PRstory wordt in elk gewenst formaat ter beschikking gesteld aan de opdrachtgever om vrij te publiceren via alle mogelijke online en print media. Dat kan zijn als advertorial in een magazine, een online testimonial op de eigen website, als flyer voor evenement of beurs of als case voor sales-ondersteuning binnen de eigen organisatie. Omdat de smartphone meer en meer de spil is in ieders informatievoorziening, is de compacte PRstory uiteraard hiervoor geschikt gemaakt.
Een kant en klare PRstory voor multimediaal gebruik wordt al geleverd vanaf een prijs van 495 euro.

Gegarandeerde exposure
De makers van PRstory geven zelf ook online media uit en kunnen voor een bescheiden meerprijs zorgen voor gegarandeerde exposure. Zo is het mogelijk een PRstory naar wens te publiceren en onder de aandacht te brengen bij 7.000 communicatieprofessionals via www.blokboek.net en 10.000 CE- en telecomprofessionals via www.digitailing.nl.

Meer weten over het goed inzetten van storytelling via PRstory? Bel of mail Marco den Engelsman of Arthur Lubbers.
*
Bekijk op www.PRstory.nl een aantal effectieve PRstory’s die onlangs zijn gemaakt voor onder meer Kodak, Roland DG, Screen en Xerox.
Contact:

Marco den Engelsman,
www.marcommunicatie.nl, marco@marcommunicatie.nl
(+31) 06 18883969

Arthur Lubbers, www.arthurlubbers.nl, mail@arthurlubbers.nl,
(+31) 06 24787335

 

Marco den Engelsman

Journalist, fotograaf en communicatiespecialist. Gelooft in de kracht van een mix van media. Een beeld zegt meer dan duizend woorden, maar is altijd krachtiger in combinatie met mooie woorden. En een mix van media versterkt elke boodschap. Met PRStory komen alle media samen. Een krachtig PR-verhaal met tekst, beeld, fotografie en video dat leidt tot onmiddellijke actie. Bezoek PRstory.nl voor voorbeelden.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK