Een goed verhaal verkoopt

fablab - 1Wie kent hem niet, de verkoper die zo interessant doet over wat hij bij andere bedrijven heeft meegemaakt en die boeiend vertelt over aparte toepassingen van de producten die hij in zijn spreekwoordelijke koffer heeft. Zoveel verkopers, zoveel verhalen.

Storytelling is van alle tijden maar juist nu, met een groot aanbod van media, wordt het verhalen vertellen steeds belangrijker om onderscheidend te zijn.

PRstory is een bedrijf dat de verhalen boven water haalt, vertelt en beeld en video aan toevoegt en vervolgens de verhalen publiceert. Daar houdt het niet op; PRstory maakt van elk verhaal verkoopondersteuning. Verkopers kunnen nu op pad met de verhalen van klanten die tevreden hun producten gebruiken. Want niets is overtuigender dan een tevreden klant aan het woord.

Meer weten over verhalen voor de verkoop? Mail: marco@prstory.nl en kijk op www.prstory.nl voor de meest recente PRstories.

Marco den Engelsman

Journalist, fotograaf en communicatiespecialist. Gelooft in de kracht van een mix van media. Een beeld zegt meer dan duizend woorden, maar is altijd krachtiger in combinatie met mooie woorden. En een mix van media versterkt elke boodschap. Met PRStory komen alle media samen. Een krachtig PR-verhaal met tekst, beeld, fotografie en video dat leidt tot onmiddellijke actie. Bezoek PRstory.nl voor voorbeelden.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK