Adverteren? Bel ons +31620709846 sales@blokboek.com

Een goed verhaal verkoopt

fablab - 1Wie kent hem niet, de verkoper die zo interessant doet over wat hij bij andere bedrijven heeft meegemaakt en die boeiend vertelt over aparte toepassingen van de producten die hij in zijn spreekwoordelijke koffer heeft. Zoveel verkopers, zoveel verhalen.

Storytelling is van alle tijden maar juist nu, met een groot aanbod van media, wordt het verhalen vertellen steeds belangrijker om onderscheidend te zijn.

PRstory is een bedrijf dat de verhalen boven water haalt, vertelt en beeld en video aan toevoegt en vervolgens de verhalen publiceert. Daar houdt het niet op; PRstory maakt van elk verhaal verkoopondersteuning. Verkopers kunnen nu op pad met de verhalen van klanten die tevreden hun producten gebruiken. Want niets is overtuigender dan een tevreden klant aan het woord.

Meer weten over verhalen voor de verkoop? Mail: marco@prstory.nl en kijk op www.prstory.nl voor de meest recente PRstories.

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Marco den Engelsman

Marco den Engelsman

Journalist, photographer and communication expert. Believes in the power of a mix of media. An image says more than a thousand words, but is always more powerful when combined with great words. And mix of media strengthens any message. With PRStory all media come together. A powerful PR story with text, image, photography and video which will lead to instantaneous action. Visit PRstory.nl for examples.

Laat een reactie achter

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

VIGC trainingen - Haarlem

  • Introductie in online print, structuur, markten en trends - 18 april 2019
  • Workshop PDF Update: 28 mei 2019
  • Workshop kleur in een productieproces: 11 juni 2019
  • Introductie in Printed electronics & functional printing: 27 juni 2019

blokboek-printmedianieuws logo

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK