Nieuw biermerk met een verhaal

Middenin de coronacrisis komt brouwerij Dockum met een nieuw biermerk: Dutch IPA. Een merk met alleen maar IPA’s is in Nederland vrij uniek.

Schermafbeelding 2020 09 23 Om 13.22.29Het merkverhaal is opgebouwd rond kapitein IPA. “Deze ruwe bolster voer tijdens de ‘Gouden Eeuw’ met regelmaat de wereld rond, om te zoeken naar nieuwe smaken en aroma’s voor zijn geliefde drank…bier. Maar deze reis ging niet zonder slag of stoot. Vele gevaren heeft hij moeten overwinnen.”

Verhaal op blik

De verhalen van Kapitein IPA vinden we terug op de blikken van DUTCH IPA. Elke afbeelding verteld over de gevaren die hij heeft moeten overwinnen én over de smaken die de boventoon voeren van de betreffende IPA. “DUTCH IPA is een ode aan de avonturier, aan de ontdekker van nieuwe smaken. Maar vooral aan de levensgenieter”, zegt Jordy de Jong van de brouwerij. De Brouwerij Dockum is opgericht door de eigenaren van Probo in Dokkum.

Ze hebben er een leuke video van gemaakt.

https://vimeo.com/455467276

Marco den Engelsman

Journalist, fotograaf en communicatiespecialist. Gelooft in de kracht van een mix van media. Een beeld zegt meer dan duizend woorden, maar is altijd krachtiger in combinatie met mooie woorden. En een mix van media versterkt elke boodschap. Met PRStory komen alle media samen. Een krachtig PR-verhaal met tekst, beeld, fotografie en video dat leidt tot onmiddellijke actie. Bezoek PRstory.nl voor voorbeelden.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK