Tot 18.00 uur aanleveren volgende dag drukwerk in huis

BB160907 ReclamelandOnline drukkerij Reclameland biedt vanaf vandaag de mogelijkheid om op werkdagen tot 18.00 uur een bestelling voor drukwerk te plaatsen en het morgen al in huis te hebben. Dat betekent dat klanten die iets aan het eind van de dag bestellen en het bestand aanleveren, het drukwerk de volgende dag desgewenst al voor 11.00 uur in huis kunnen hebben. Een groot voordeel voor reclamebureaus en ontwerpers die daardoor de hele dag de tijd hebben om een ontwerp af te ronden voor bijvoorbeeld flyers, rollup banners of visitekaartjes. Hiermee is Reclameland de snelste drukker van Nederland.

Drukkerij Reclameland geeft op de site duidelijk per product aan wat de aanlevertijd is, omdat dit per product verschilt. Voor digitaal drukwerk is voor veel producten de aanlevertijd 18.00 uur geworden, zoals voor 250 flyers. Ook voor offset drukwerk zijn de aanlevertijden scherp. Zo kan de klant die een bestelling van 10.000 flyers voor 12.00 uur afrondt, het drukwerk ook de volgende dag al in huis hebben.

Eigenaar Wouter Haan: “Voor een op maat product als drukwerk is dit erg uniek. Zo controleren wij eerst het aangeleverde bestand, drukken we vervolgens het drukwerk, snijden we het tot het juiste formaat en eventueel gaan we het vouwen, lamineren of bijvoorbeeld vergaren tot een magazine. Is het drukwerk gereed, dan verpakken en versturen we het. Een groot verschil met productwebshops die de bestelling alleen uit het magazijn hoeft te halen.”

Naast de snelste drukker is Reclameland op dit moment ook de beste drukkerij van Nederland, zo blijkt uit cijfers van Trustpilot, de grootste onafhankelijke reviewsite ter wereld. Reclameland krijgt op de site een 9,7 en mag zich daarmee al 4 jaar lang de beste drukkerij van Nederland noemen.

Lees het volledige artikel

Marco den Engelsman

Journalist, fotograaf en communicatiespecialist. Gelooft in de kracht van een mix van media. Een beeld zegt meer dan duizend woorden, maar is altijd krachtiger in combinatie met mooie woorden. En een mix van media versterkt elke boodschap. Met PRStory komen alle media samen. Een krachtig PR-verhaal met tekst, beeld, fotografie en video dat leidt tot onmiddellijke actie. Bezoek PRstory.nl voor voorbeelden.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK