IPP en Zanders bundelen hun krachten in de verkoop van het luxe vouwkarton Zanpack in de BeNeLux

Zanders, een Duitse producent van hoge kwaliteit speciaalpapier en –karton, is verheugd te mogen aankondigen dat IPP International Paper & Plastic, de exclusieve verkoop en distributie van het vouwkartonmerk Zanpack gaat starten in de Benelux regio. Zanpack is een éénlaags sulfaatkarton en completeert het kartonassortiment van IPP.

IPP is een handelsorganisatie voor: karton, folie, papier en nonwovens in de Benelux en bedient de verpakkings – en grafische markt, met een breed productportfolio en uitstekend advies. Op basis van hun marktkennis en sterke positie in de vouwkartonnagemarkt, gaat IPP starten met de distributie van de Zanpack producten. Met hun expertise van vouwkarton gaat IPP de samenwerking met Zanders intensiveren.

Per 1 november levert IPP het complete Zanpack assortiment van vouwkarton kwaliteiten, met uitstekende druk- en verwerkingsmogelijkheden: Zanpack silk, een eenzijdig dubbel gestreken vouwkarton met een zeer glad oppervlak voor uitstekende drukresultaten, Zanpack silk², een tweezijdig dubbel gestreken kwaliteit voor luxe verpakkingen, Zanpack touch, een ongestreken vouwkarton met een hoge tactiliteit en natuurlijke uitstraling. Zanpack silk digital completeert dit assortiment als kwaliteit voor digitale verwerking op laserprinters en HP Indigo.

Rob van den Braak

Printer’s devil (1964), phototypesetter, offsetprinter, teacher of graphic techniques, salesmanager, productmanager, trade journalist, founder of BlokBoek e-zine (2011). But above all husband, father, friend and lover of life in southern Spain (since 2010).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK