Kaarten die groeien en bloeien

Groei & Bloei kaartDe online kaartenservice KaartWereld.nl biedt een nieuw soort wenskaart aan, de Groei & Bloei kaart. De wenskaart bevat speciaal groeipapier waar zaden van wilde bloemen in verwerkt zijn. Het groeipapier groeit na het planten uit tot mooie wilde bloemen.

Op KaartWereld.nl kiest de klant uit verschillende ontwerpen van de Groei & Bloei kaarten. De kaarten zijn beschikbaar in verschillende thema’s, variërend van geboorte tot verjaardag en van liefde tot beterschap. Op de voorkant van de Groei & Bloei kaart is het groeipapier in een leuke vorm passend bij het thema bevestigd.
De groeivorm is gemaakt van biologisch afbreekbaar eco-papier en bevat bloemzaden. Na het planten in potgrond groeien de zaden uit tot bloemen en composteert het papier. Het groeipapier bevat zaden van verschillende bloemsoorten zoals ‘Bird’s Eye’, ‘Clarkia’, ‘Black Eyed Susan’ en meer.

Een bloeiende herinnering 
“Met de Groei & Bloei kaart bieden wij onze klanten de mogelijkheid om een unieke, persoonlijke en originele wenskaart te sturen. Met deze kaart stuur je een unieke combinatie van een persoonlijke groet en een cadeau waar leven in zit. Met de Groei & Bloei kaart is onze klant in staat een symbolische boodschap te versturen bij bijvoorbeeld de geboorte van een kind of bij een verjaardag of verhuizing. Het is een kaart waar je als ontvanger actief mee bezig bent om er iets moois uit te laten groeien. De ontvanger geniet nog van een bloeiende herinnering in de vorm van bloemen, lang nadat de persoonlijke boodschap op de kaart is gelezen,” vertelt commercieel directeur Jacco van der Zee.

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Jolanda van Drie

Jolanda van Drie

Bedrijfsjournalist, freelance redacteur voor Blokboek en Printmedianieuws en communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry (Haarlem).

Door het coronavirus zijn voorlopig alle trainingen gecancelled. Ook het #BOPE (Benelux Online Print Event), welke gepland stond voor 23 april is afgezegd.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK