Inspiratie met Drukkerij Allcolor, Z-kaarten en bureaukalender

Drukkerij Allcolor is een grafimedia specialist met naar eigen zeggen een productrange “van huisstijl tot brochures, verpakkingen, displays of gepersonaliseerde mailings.” Ze showen op Instagram geregeld leuke voorbeelden van hun producttoepassingen. Een case ter inspiratie is die van een Z-kaart, een vouwkaart die voor diverse uitingen gebruikt kunnen worden.

Zo’n uitvouwbaar Z-fold formaat is ideaal om in te zetten voor een plattegrond, speelschema of voor een opvallende direct mailing. Allcolor: “Afgelopen maand hebben we voor SKOzoK deze leuke Z-kaart mogen ontwikkelen. Een Z-kaart kan op veel manieren gepersonaliseerd worden, zodat deze perfect bij de campagnedoelstellingen van jouw bedrijf past. Een glanzende of juist matte cover, een speciale vorm, of met embossing? Met een Z-kaart val je op!
#zkaart #skozok #afgerondehoeken #contourstans #drukwerk #ookkleineoplage”

Op zcard.nl laat Z-Card Nederland weten: “De Z-CARD wordt langer bewaard dan een traditionele folder. Uit onderzoek blijkt dat 95% van de ontvangers een Z-CARD bij zich houdt en vaker raadpleegt (TRBI).”

allcolor blokboek drukkerij z-kaart

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ook leuk is Die andere marketingpost van Allcolor, over het afhalen van nieuwe kalenders: “Onze nieuwe kalenders zijn er weer! Kom uw GRATIS exemplaar bij ons afhalen. Bureaukalender of standaard kalender als relatiegeschenk? Perfect voor op het bureau van uw klanten! Leuk om uit te delen, handig voor op het bureau en altijd in het zicht! Natuurlijk met uw eigen logo en/of NAW- gegevens erop. Uitgevoerd in stevig papier. Afwijkende uitvoeringen zijn natuurlijk ook mogelijk.”
Een kleine marketingactie met weinig investering om klanten persoonlijk te bereiken, naar hen toe te laten komen zelfs!

Jolanda van Drie

Bedrijfsjournalist, freelance redacteur voor Blokboek en Printmedianieuws en communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry (Haarlem).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK