Flyer op groeipapier

Op 27, 28 en 29 juni vindt Festival Mundial plaats in Tilburg. Om dit evenement te promoten heeft de organisatie dit jaar een speciale flyer op groeipapier in de markt gezet. Het evenement is sinds vorig jaar verhuisd naar de Spoorzone van Tilburg, een gebied met minder groen. De flyer kan hier verandering in brengen. Uit het papier komen namelijk bloemetjes en kruiden. Tussen het papier zit een in water oplosbaar papier geplakt met diverse zaden en zetmeel. Een andere functie van de flyer is dat je het tot een vliegtuigje kunt vouwen.

Make uit Schijndel is het bedrijf achter het groeipapier, dat sinds enkele jaren dit papier inzet voor diverse doeleinden. Vorig jaar werd het groeipapier gebruikt voor 250.000 covers van het magazine Humo in België.

 

 

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Jolanda van Drie

Bedrijfsjournalist, freelance redacteur voor Blokboek en Printmedianieuws en communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry (Haarlem).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK