Flyer.be knalt met verkiezingsdrukwerk

flyer.beFlyer.be beleeft zijn drukste periode in zes jaar. Belgiës grootste online drukkerij verzorgt het drukwerk van bijna alle politieke partijen die op 14 oktober 2018 naar een stem dingen.

In de 10.000 m² grote drukkerij Flyer.be in Brugge, rollen al wekenlang elke dag miljoenen affiches, folders, brochures, stickers, enveloppes en briefpapier van de persen. Check het leuke interview met CEO Ahmed Hilami hierover in Tijd.be!

Flyer.be bestaat uit grotere FlyerStores in Brugge, Antwerpen en Brussel en diverse kleinere FlyerStores in België. Meer dan 14 jaar geleden startte Flyer.be met het online aanbieden van ‘drukwerk voor iedereen’. “Er was een noodzaak aan meer duidelijkheid en transparantie. Drukwerk was zo duur en niemand begreep waarom. Met Flyer.be wilden we dat aanpakken.” Hilami op de website van Flyer.be.

Bron: Tijd.be

Jolanda van Drie

Bedrijfsjournalist, freelance redacteur voor Blokboek en Printmedianieuws en communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry (Haarlem).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK