Adverteren? Bel ons +31618883969 sales@blokboek.com

Flyer.be knalt met verkiezingsdrukwerk

flyer.beFlyer.be beleeft zijn drukste periode in zes jaar. Belgiës grootste online drukkerij verzorgt het drukwerk van bijna alle politieke partijen die op 14 oktober 2018 naar een stem dingen.

In de 10.000 m² grote drukkerij Flyer.be in Brugge, rollen al wekenlang elke dag miljoenen affiches, folders, brochures, stickers, enveloppes en briefpapier van de persen. Check het leuke interview met CEO Ahmed Hilami hierover in Tijd.be!

Flyer.be bestaat uit grotere FlyerStores in Brugge, Antwerpen en Brussel en diverse kleinere FlyerStores in België. Meer dan 14 jaar geleden startte Flyer.be met het online aanbieden van ‘drukwerk voor iedereen’. “Er was een noodzaak aan meer duidelijkheid en transparantie. Drukwerk was zo duur en niemand begreep waarom. Met Flyer.be wilden we dat aanpakken.” Hilami op de website van Flyer.be.

Bron: Tijd.be

Jolanda van Drie

Jolanda van Drie

Als bedrijfsjournalist voor magazines Business Haaglanden, Business Amsterdam en Compres verdiept in MKB, management, grafimedia en duurzaamheid. Nu communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry. In vrije tijd dol op reizen, films, etentjes, gitaar spelen, borrelen en dansen.

Laat een reactie achter

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld
blokboek-printmedianieuws logo

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK