10.000 flyers om oude liefde te vinden

flyerHet internet, of specifieker Facebook, vormt voor velen een ideale zoekmachine om oude bekenden terug te vinden. De 83-jarige Engelse Herbert Riley pakt zijn zoektocht naar zijn oude geliefde anders aan. Riley spendeerde ruim 200 Engelse pond aan 10.000 flyers. Op de flyer prijkt de info die de Engelsman nog wist: hij danste met zijn voormalige liefje Reeni in het Engelse Stockport. Na hun relatie kwam hij haar 30 jaar later weer tegen in een bakkerij. Toen had hij niet het lef om haar aan te spreken. Dat maakt hij nu goed met deze gedurfde zoekactie. De ontroerende flyer is compleet met een vertederende foto van de bejaarde man. Zijn oude geliefde heeft hij nog niet gevonden, maar dankzij de wereldwijde media-aandacht voor zijn actie zal dit vast niet lang meer duren.

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Jolanda van Drie

Bedrijfsjournalist, freelance redacteur voor Blokboek en Printmedianieuws en communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry (Haarlem).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK