21 Technieken die onze digitale toekomst zullen veranderen

Schermafbeelding 2015-06-15 om 07.57.20Mobiel betalen, on-demand-everything en virtual reality zijn slechts een paar voorbeelden van technieken die onze digitale toekomst zullen veranderen. ZDnet bracht ze samen in een infographic waarin je in een oogopslag kunt zien waar je met je baan en bedrijf rekening mee moet houden. Voor drukkers is dat machine learning, persen die leren van fouten en zelf de kwaliteit en de onderhoudsstatus in de gaten houden. Voor bedrijven is dat collaborative economy en mobiel betalen die zaken doen voor altijd zullen veranderen. Voor creatieve communicatiemakers is dat instant app composition die het voor niet-techies mogelijk maakt om snel en eenvoudig apps te maken waarmee content gedistribueerd kan worden. Het ZDnet artikel is te lezen via deze link.

Rob van den Braak

Printer’s devil (1964), phototypesetter, offsetprinter, teacher of graphic techniques, salesmanager, productmanager, trade journalist, founder of BlokBoek e-zine (2011). But above all husband, father, friend and lover of life in southern Spain (since 2010).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK