Blokboek.com en Printmedianieuws zetten gezamenlijk partnernetwerk op

De twee uitgeefplatformen Blokboek.com en Printmedianieuws gaan het bereik voor hun partners/adverteerders vergroten. Beide titels zijn actief in een royale definitie van het printmedia segment. Blokboek.com is wat breder georiënteerd en publiceert doorgaans kortere nieuwsfeiten, aankondigingen en berichten. Printmedianieuws is puur gericht op nieuws en achtergronden van het nieuws binnen de printmedia branche met hier en daar een crossmediale insteek.

Op redactioneel gebied zullen beide titels ‘daar waar het relevant is’ ook samenwerken, met behoud van beider unieke identiteiten.

Marco den Engelsman (Blokboek.com): “Ons gezamenlijk bereik is interessant voor onze partners/adverteerders. Met een nieuw totaal pakket kunnen we onze bestaande- en nieuwe partners in een gezamenlijk partnernetwerk een groter bereik aanbieden, terwijl de redactionele basis van beide titels gehandhaafd blijft. Blokboek.com blijft gratis en Printmedianieuws blijft betaald.”

Peter Luit (Printmedianieuws): “Door op dit gebied te gaan samenwerken, kunnen we onder één paraplu onze partners/adverteerders veel beter bedienen in zowel bereik als inhoudelijke marketing ondersteuning. Daarbij kunnen we onze beide titels zelfstandig laten voortbestaan. Onze gezamenlijke partnernetwerk activiteiten vermarkten we onder de ‘paraplu naam’ LooQup. Onder deze naam denken we tevens aan het ontwikkelen van marktgerichte events en trainingen.”

 

Blokboek.com

Marco den Engelsman

Hogeweg 17

2225 CV  Katwijk

marco@blokboek.com

0031-(0)6 1888 3969

Printmedianieuws

Peter Luit

Waarderweg 19

2031 BN  Haarlem

peterluit@printmedianieuws.nl

0031-(0)6 2070 9846

Marco den Engelsman

Journalist, fotograaf en communicatiespecialist. Gelooft in de kracht van een mix van media. Een beeld zegt meer dan duizend woorden, maar is altijd krachtiger in combinatie met mooie woorden. En een mix van media versterkt elke boodschap. Met PRStory komen alle media samen. Een krachtig PR-verhaal met tekst, beeld, fotografie en video dat leidt tot onmiddellijke actie. Bezoek PRstory.nl voor voorbeelden.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK