Einde voor Binderij Hexspoor

Binderij Hexspoor stopt ermee. Per 30 januari zijn de activiteiten van de binderij gestaakt. De reden is de verslechterde marktomstandigheden voor grafische producten en de snelle opmars van digitale media. Binderij Hexspoor, onder meer bekend van de beroemde Otabind-techniek, is een icoon in de Nederlandse grafische branche. Het einde van de binderij is dan ook een groot verlies voor de branche. Silvan Hexspoor bracht het nieuws gisteravond zelf op LinkedIn. De Rechtbank in Den Bosch heeft de sluiting bekrachtigd. Binderij Hexspoor heeft haar medewerkers, klanten en leveranciers op de hoogte gesteld. Of er een overname/doorstart komt is niet bekend.
Het zelfstandige zusterbedrijf Hexspoor E-Fulfilment, dat opslag en distributie verzorgt, draait overigens wel gewoon door.
Bron: Hexspoor

Arthur Lubbers

Arthur Lubbers, freelance journalist/tekstschrijver, schrijft zowel commerciële teksten als journalistieke artikelen, voor print en online. De liefde voor grafimedia en communicatie is sinds zijn tijd als vakredacteur bij Uitgeverij Compres nooit meer verdwenen, zo blijkt uit zijn blogs, tweets en artikelen. Ook te vinden op www.arthurlubbers.nl.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK