Adverteren? Bel ons +31620709846 sales@blokboek.com

Nieuwe identiteit voor Hexspoor

Deze week heeft binderij Hexspoor haar nieuwe huisstijl gelanceerd. Ook heeft de website een radicale vernieuwing ondergaan. Zowel de website als de nieuwe huisstijl staan symbool voor de nieuwe fase waarin Hexspoor is aangekomen. Het innovatieve en betrokken karakter wordt benadrukt in de uitstraling van de Boxtelse binderij.

De oude huisstijl en het logo komen nog uit de vorige eeuw, dus het werd de hoogste tijd om de boel eens lekker op te frissen. Tijdens sessies voorafgaand, is het doel, de route en de strategie voor de komende jaren bepaald. Hierbij hoort een nieuwe huisstijl en een nieuwe slogan. Hexspoor staat in de markt bekend als kwaliteitslabel, die actief is in een dynamische internationale markt, en vooral als ‘meedenker’ bekend staat. Om dat nog meer te onderstrepen hebben wij gekozen voor de slogan “Binding your Business”. Deze scherpe ondertitel komt in alle uitingen naar voren.

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Marco den Engelsman

Marco den Engelsman

Journalist, photographer and communication expert. Believes in the power of a mix of media. An image says more than a thousand words, but is always more powerful when combined with great words. And mix of media strengthens any message. With PRStory all media come together. A powerful PR story with text, image, photography and video which will lead to instantaneous action. Visit PRstory.nl for examples.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

VIGC trainingen - Haarlem

  • Meer resultaat uit je website halen: 18 juni 2019
  • Introductie in Printed electronics & functional printing: 27 juni 2019

blokboek-printmedianieuws logo

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK