Nieuwe identiteit voor Hexspoor

Deze week heeft binderij Hexspoor haar nieuwe huisstijl gelanceerd. Ook heeft de website een radicale vernieuwing ondergaan. Zowel de website als de nieuwe huisstijl staan symbool voor de nieuwe fase waarin Hexspoor is aangekomen. Het innovatieve en betrokken karakter wordt benadrukt in de uitstraling van de Boxtelse binderij.

De oude huisstijl en het logo komen nog uit de vorige eeuw, dus het werd de hoogste tijd om de boel eens lekker op te frissen. Tijdens sessies voorafgaand, is het doel, de route en de strategie voor de komende jaren bepaald. Hierbij hoort een nieuwe huisstijl en een nieuwe slogan. Hexspoor staat in de markt bekend als kwaliteitslabel, die actief is in een dynamische internationale markt, en vooral als ‘meedenker’ bekend staat. Om dat nog meer te onderstrepen hebben wij gekozen voor de slogan “Binding your Business”. Deze scherpe ondertitel komt in alle uitingen naar voren.

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Avatar

Marco den Engelsman

Journalist, fotograaf en communicatiespecialist. Gelooft in de kracht van een mix van media. Een beeld zegt meer dan duizend woorden, maar is altijd krachtiger in combinatie met mooie woorden. En een mix van media versterkt elke boodschap. Met PRStory komen alle media samen. Een krachtig PR-verhaal met tekst, beeld, fotografie en video dat leidt tot onmiddellijke actie. Bezoek PRstory.nl voor voorbeelden.

Door het coronavirus zijn voorlopig alle trainingen gecancelled. Ook het #BOPE (Benelux Online Print Event), welke gepland stond voor 23 april is afgezegd.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK