Het Belgische Brepols neemt activiteiten Hexspoor over

Brepols, de Belgische onderneming die vooral bekendheid geniet als agendaproducent, heeft de activiteiten van het op 31 januari failliet verklaarde binderij Hexspoor overgenomen. De activiteiten gaan op korte termijn over naar Turnhout (België). De binderij-activiteiten van Hexspoor worden voorlopig voortgezet in het pand in Boxtel.
Bij de voortzetting wordt gebruik gemaakt van het grootste deel van het machinepark en een deel van het personeel. Van de 25 fte gaan er 9 mee naar Brepols. 12 Fte hebben ondertussen extern een andere baan, en voor de resterende 4 man wordt actief gezocht, met ondersteuning van een jobcoach.

Marco den Engelsman

Journalist, fotograaf en communicatiespecialist. Gelooft in de kracht van een mix van media. Een beeld zegt meer dan duizend woorden, maar is altijd krachtiger in combinatie met mooie woorden. En een mix van media versterkt elke boodschap. Met PRStory komen alle media samen. Een krachtig PR-verhaal met tekst, beeld, fotografie en video dat leidt tot onmiddellijke actie. Bezoek PRstory.nl voor voorbeelden.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK