Drukkerswerkplaats Gouda presenteert dichtbundel

Op zaterdag 12 oktober 2019 presenteert de Drukkerswerkplaats Gouda de dichtbundel ‘Reisadvies’. De Drukkerswerkplaats is een ambachtelijke werkplaats in het hartje van Gouda. Week in week uit maken de vaklieden hier de mooiste grafische producties van het land. Onder het drukkerslabel Sub Signo Leonis zet de drukkerswerkplaats een prachtige traditie voort.

Feestelijke presentatie van dichtbundel Reisadvies drukkerswerkplaatsDe nieuwe gedichtenbundel Reisadvies van Corie Grootendorst wordt uitgegeven in een bijzondere bibliofiele uitgave. Het is geheel ontworpen en geproduceerd in de ambachtelijke werkplaats, met handgezette loden letters. Ursula Steenaart maakte de prachtige omslag met een zeven kleuren linosnede. Grafisch ontwerper Peterpaul Kloosterman verzorgde de vormgeving en typografie.
Op 12 oktober om 14.30 uur zal de bundel feestelijk worden gepresenteerd op de Drukkerswerkplaats in de Chocoladefabriek Gouda. Aan dichter, schrijver, fotograaf Mariet Lems zal het eerste exemplaar van Reisadvies worden overhandigd. Yvo Staudt speelt accordeon. De presentatie is vrij toegankelijk, iedereen is welkom vanaf 14.00 uur.

Bron: Drukkerswerkplaats.nl

Jolanda van Drie

Bedrijfsjournalist, freelance redacteur voor Blokboek en Printmedianieuws en communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry (Haarlem).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK