Adverteren? Bel ons +31620709846 sales@blokboek.com

Marco Aarnink weer terug met Print.com

Marco Aarnink, oprichter van Drukwerkdeal, komt drie jaar, na de verkoop van zijn bedrijf, voor 24 miljoen euro terug in de printindustrie met Print.com. Tegen Printmedianieuws zegt hij, dat hij met Print.com een rentree wil maken in de internationale printmedia markt waar hij ‘gewoon’ gek op is. Aarnink kocht in januari het oude pand van Drukwerkdeal in Deventer.
Uit de one pager Print.com zelf blijkt, dat zijn nieuwe bedrijf nog in beta is: ‘trial and error’ noemt Aarnink het, en hij lijkt te mikken op een next level printplatform. “Ja, wij zijn niet helemaal onbekend in de wereld van print, dus des te meer een reden om de lat extra hoog te leggen. We zijn een groepje drukwerknerds, in het dagelijks leven wellicht complete nono’s. Sociaal, dat wel, maar best bijzonder als het gaat om programmeren, innoveren en design.”

(bron: Sprout)

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Marco den Engelsman

Marco den Engelsman

Journalist, photographer and communication expert. Believes in the power of a mix of media. An image says more than a thousand words, but is always more powerful when combined with great words. And mix of media strengthens any message. With PRStory all media come together. A powerful PR story with text, image, photography and video which will lead to instantaneous action. Visit PRstory.nl for examples.

Laat een reactie achter

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

VIGC trainingen - Haarlem

  • Workshop PDF Update: 28 mei 2019
  • Workshop kleur in een productieproces: 11 juni 2019
  • Introductie in Printed electronics & functional printing: 27 juni 2019

blokboek-printmedianieuws logo

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK