Marco Aarnink weer terug met Print.com

Marco Aarnink, oprichter van Drukwerkdeal, komt drie jaar, na de verkoop van zijn bedrijf, voor 24 miljoen euro terug in de printindustrie met Print.com. Tegen Printmedianieuws zegt hij, dat hij met Print.com een rentree wil maken in de internationale printmedia markt waar hij ‘gewoon’ gek op is. Aarnink kocht in januari het oude pand van Drukwerkdeal in Deventer.
Uit de one pager Print.com zelf blijkt, dat zijn nieuwe bedrijf nog in beta is: ’trial and error’ noemt Aarnink het, en hij lijkt te mikken op een next level printplatform. “Ja, wij zijn niet helemaal onbekend in de wereld van print, dus des te meer een reden om de lat extra hoog te leggen. We zijn een groepje drukwerknerds, in het dagelijks leven wellicht complete nono’s. Sociaal, dat wel, maar best bijzonder als het gaat om programmeren, innoveren en design.”

(bron: Sprout)

Marco den Engelsman

Journalist, fotograaf en communicatiespecialist. Gelooft in de kracht van een mix van media. Een beeld zegt meer dan duizend woorden, maar is altijd krachtiger in combinatie met mooie woorden. En een mix van media versterkt elke boodschap. Met PRStory komen alle media samen. Een krachtig PR-verhaal met tekst, beeld, fotografie en video dat leidt tot onmiddellijke actie. Bezoek PRstory.nl voor voorbeelden.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK