Marco Aarnink weg bij Drukwerkdeal

marco arninkOp de Vakbeurs kondigde oprichter Marco Aarnink aan te stoppen bij Drukwerkdeal. Het bedrijf dat hij tien jaar geleden startte vanuit de zolderkamer en vorig jaar voor vele miljoenen verkocht aan Vistaprint. De werkzaamheden van Marco worden overgenomen door Kees Arends. Voorheen directeur bij Albelli.

De aankondiging kwam na een wervelende presentatie van Marco Aarnink waarin hij de historie van Drukwerkdeal behandelde tot het moment dat de 29 jarige internet entrepreneur zijn bedrijf voor 25 miljoen verkocht.

Nu stapt Aarnink op en gaat eerst lang op vakantie zo vertelde hij. In de afgelopen tien jaar heeft Aarnink geen moment tijd gehad om over de toekomst na te denken. Nu is de tijd daarvoor gekomen.

Oktober 2005 begon Aarnink samen met Gert-Jan Voorman de internet drukkerij Drukwerkdeal. Het bedrijf kwam voort uit zijn afstudeerproject tijdens de opleiding Small Business en Retail Management in Deventer. Het businessplan: via een webshop en goedkope Europese leveranciers het segment van gestandaardiseerd drukwerk veroveren. Het was een schot in de roos. In de jaren erna groeide het bedrijf uit zijn voegen en breidde het zijn diensten uit. Met 2 man begonnen is het bedrijf uitgegroeid naar een club van 175 man.

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Marco den Engelsman

Journalist, fotograaf en communicatiespecialist. Gelooft in de kracht van een mix van media. Een beeld zegt meer dan duizend woorden, maar is altijd krachtiger in combinatie met mooie woorden. En een mix van media versterkt elke boodschap. Met PRStory komen alle media samen. Een krachtig PR-verhaal met tekst, beeld, fotografie en video dat leidt tot onmiddellijke actie. Bezoek PRstory.nl voor voorbeelden.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK