Adverteren? Bel ons +31620709846 sales@blokboek.com

Marco Aarnink weg bij Drukwerkdeal

marco arninkOp de Vakbeurs kondigde oprichter Marco Aarnink aan te stoppen bij Drukwerkdeal. Het bedrijf dat hij tien jaar geleden startte vanuit de zolderkamer en vorig jaar voor vele miljoenen verkocht aan Vistaprint. De werkzaamheden van Marco worden overgenomen door Kees Arends. Voorheen directeur bij Albelli.

De aankondiging kwam na een wervelende presentatie van Marco Aarnink waarin hij de historie van Drukwerkdeal behandelde tot het moment dat de 29 jarige internet entrepreneur zijn bedrijf voor 25 miljoen verkocht.

Nu stapt Aarnink op en gaat eerst lang op vakantie zo vertelde hij. In de afgelopen tien jaar heeft Aarnink geen moment tijd gehad om over de toekomst na te denken. Nu is de tijd daarvoor gekomen.

Oktober 2005 begon Aarnink samen met Gert-Jan Voorman de internet drukkerij Drukwerkdeal. Het bedrijf kwam voort uit zijn afstudeerproject tijdens de opleiding Small Business en Retail Management in Deventer. Het businessplan: via een webshop en goedkope Europese leveranciers het segment van gestandaardiseerd drukwerk veroveren. Het was een schot in de roos. In de jaren erna groeide het bedrijf uit zijn voegen en breidde het zijn diensten uit. Met 2 man begonnen is het bedrijf uitgegroeid naar een club van 175 man.

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Marco den Engelsman

Marco den Engelsman

Journalist, photographer and communication expert. Believes in the power of a mix of media. An image says more than a thousand words, but is always more powerful when combined with great words. And mix of media strengthens any message. With PRStory all media come together. A powerful PR story with text, image, photography and video which will lead to instantaneous action. Visit PRstory.nl for examples.

Laat een reactie achter

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

VIGC trainingen - Haarlem

  • Introductie in online print, structuur, markten en trends - 18 april 2019
  • Workshop PDF Update: 28 mei 2019
  • Workshop kleur in een productieproces: 11 juni 2019
  • Introductie in Printed electronics & functional printing: 27 juni 2019

blokboek-printmedianieuws logo

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK