De Toekomst van Print met Marco Aarnink

Op donderdag 13 december organiseren CMBO en FESPA Nederland opnieuw hun gezamenlijke eindejaarsbijeenkomst, ditmaal onder de titel: ‘De Toekomst van Print’. De bijeenkomst staat onder leiding van het trendwatchers- en futurologenechtpaar Richard en Lieke Lamb. Hoofdspreker is Marco Aarnink van Print.com, die zijn persoonlijke visie zal geven op de toekomst van de printindustrie. Ton van der Schoot  gaat in op de laatste ontwikkelingen op het gebied van lichtreclame en digital signage.

Het event begint om 16.00 uur (ontvangst vanaf 15.30 uur) en vindt plaats op een unieke locatie, gebouw Zonnestraal, Loosdrechtsebos 17, 1213 RH Hilversum. We sluiten af met een netwerkborrel.

Aanmelden
Je kunt je aanmelden voor deze bijeenkomst via de website van CMBO, na te zijn ingelogd. Indien je dat niet eerder hebt gedaan dien je je (eenmalig) te registreren als bezoeker. je kunt ook een e-mail sturen naar info@cmbo.nl, onder vermelding van de datum van dit event.

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK