Meerwaarde print door innovatieve afwerking

jetvarnishHet CMBO organiseert de bijeenkomst ‘Meerwaarde Print Door Innovatieve Afwerking’ op donderdag 23 april 2015, bij Konica Minolta te Amsterdam.

Aanleiding is het winnen door Konica Minolta van de CMBO Innovatie Award 2015 voor de MGI JETvarnish 3DS, waarmee je prints kunt veredelen door middel van een 3D-spotvernislaag, die in hoogte kan variëren waardoor een 3D-effect wordt verkregen. De toegevoegde waarde van print wordt in toenemende mate bepaald door de afwerking van de prints. Tijdens deze bijeenkomst geeft hoofdspreker Herman Hartman een overzicht van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van (geautomatiseerde) afwerking, voor zowel groot formaat als voor commercieel printwerk. Daarnaast zullen in ieder geval de volgende leveranciers aan het woord komen:

  • Peter Veldhuysen van Konica Minolta, die o.a. dieper ingaat op de MGI JETvarnish 3DS
  • Richard de Bruijn van Tripa over de Sei lasersnijsystemen
  • een presentatie van Amstel Graphics over afwerkapparatuur voor met name digitale printsystemen (o.a. van Hunkeler)
  • Randi Kerkaert van Summa over verschillende snijapplicaties, o.a.rolsnijplotters

Datum: donderdag 23 april 2015

Tijd: 16.00 uur (inloop vanaf 15.30 uur)

Locatie: Konica Minolta, Hoogoorddreef 9, 1101 BA Amsterdam

Na afloop is er een netwerkborrel.

Aanmelden:

Meld je aan via de website van CMBO, http://www.cmbo.nl/evenementen, na te zijn ingelogd. De toegang is gratis. Als je je nog niet eerder langs deze weg hebt aangemeld voor één van onze events dien je je eerst (eenmalig) te registreren als bezoeker (rechts op de pagina van het event).

Je kunt je ook aanmelden door middel van een e-mail te sturen aan info@cmbo.nl, onder vermelding van de datum van het event.

Kort voor de bijeenkomst ontvang je nog een definitieve bevestiging.

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Avatar

Marco den Engelsman

Journalist, fotograaf en communicatiespecialist. Gelooft in de kracht van een mix van media. Een beeld zegt meer dan duizend woorden, maar is altijd krachtiger in combinatie met mooie woorden. En een mix van media versterkt elke boodschap. Met PRStory komen alle media samen. Een krachtig PR-verhaal met tekst, beeld, fotografie en video dat leidt tot onmiddellijke actie. Bezoek PRstory.nl voor voorbeelden.

VIGC Hackaton: Reinvent The Graphic Arts Industry (12-13 okt.) – Het congres (15 okt.)

Vigc Congres Hackaton 2020

In het komende najaar worden de trainingen weer hervat in Turnhout en Haarlem. Kijk voor het actuele aanbod op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK