Inspiratiebijeenkomst over nieuwe materialen door CMBO en FESPA

bb161123-averyDonderdag 8 december organiseert CMBO samen met FESPA Nederland een inspirerende bijeenkomst bij Avery Dennison in Oegstgeest.
Onder leiding van dagvoorzitter Marco den Engelsman kijken we met een aantal sprekers naar de veranderende technieken en toepassingen en hoe je daarmee kunt inspelen op veranderende klantenwensen en -eisen. Wat zijn de nieuwe toepassingsmogelijkheden van folie en welke andere materialen lenen zich tegenwoordig voor printtoepassingen? We laten inspirerende voorbeelden zien en in de aansluitende discussie kijken we hoe we deze ontwikkelingen om kunnen zetten in succesvolle marktproposities: hoe ga ik er voor zorgen dat ik hier volgend jaar extra omzet mee haal?

Programma
15.30 – 16.00 Ontvangst
16.00 – 16.30 Welkom en inleiding – Marco den Engelsman (Blokboek)
16.30 – 17.10 ‘Painting with Film’ – Sjaak Bolier (Avery Dennison)
17.10 – 17.40 ‘Van graveren naar industrieel printen’ – Berry Veltkamp (Reijnders Graveer & Lasertechniek)
17.40 – 18.00 Afsluitende discussie o.l.v. Marco den Engelsman
18.00 – 19.00 Netwerkborrel

Locatie
De bijeenkomst vindt plaats bij Avery Dennison, Willem Einthovenstraat 11, 2342 BH Oegstgeest.

Aanmelden
Aanmelden voor deze bijeenkomst kan via de website van CMBO. Indien je dat niet eerder gedaan hebt dien je je (eenmalig) te registreren als bezoeker. Je kunt je ook aanmelden door middel van een e-mail aan info@cmbo.nl

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Avatar

Marco den Engelsman

Journalist, fotograaf en communicatiespecialist. Gelooft in de kracht van een mix van media. Een beeld zegt meer dan duizend woorden, maar is altijd krachtiger in combinatie met mooie woorden. En een mix van media versterkt elke boodschap. Met PRStory komen alle media samen. Een krachtig PR-verhaal met tekst, beeld, fotografie en video dat leidt tot onmiddellijke actie. Bezoek PRstory.nl voor voorbeelden.

In het komende najaar worden de trainingen weer hervat in Turnhout en Haarlem. Kijk voor het actuele aanbod op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK