Marco Aarnink investeert in advertentieplatform

Marco Aarnink is één van de vier investeerders in het nieuwe advertentieplatform Media Futures Market. De start-up biedt een nieuw inkoop- en verkoopplatform, waar adverteerders zonder tussenpersonen van mediabureaus direct advertentieruimte van exploitanten inkopen.

Media Futures Market Oprichters Jaap Van Strien Links En Stijn Gimbrere Rechts

De oprichters van Media Futures Market zijn Jaap van Strien en Stijn Gimbrère. Zij hebben het doel om de advertentiemarkt transparanter te maken. “Door volledige controle te bieden over je media-investeringen en directe attributie op elke campagne. Dat ontstaat door zonder tussenschakels zaken te doen met vertrouwde media-exploitanten waardoor jouw doelgroep bereikt wordt.”

Marco Aarnink wordt, naast Tim Geenen, genoemd als één van de financiers. Een bekende naam in de grafische industrie. Hij verkocht in 2014 zijn internetdrukkerij Drukwerkdeal voor 24 miljoen euro en staat op dit moment aan het roer van Print.com.

Foto: Oprichters Jaap van Strien (links) en Stijn Gimbrère, bron: Media Futures Market.

Jolanda van Drie

Bedrijfsjournalist, freelance redacteur voor Blokboek en Printmedianieuws en communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry (Haarlem).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK