D&B bestaat 25 jaar

Een leuk artikel over het 25-jarig bestaan van grafisch toeleverancier D&B grafisch printen, stond onlangs in Zeewolde actueel.

Db

Op 20 juni 1996 is het precies 25 jaar geleden dat Jan-Willem van Burgsteden in Zeewolde “voor zichzelf begon.” Deze bijzondere, eigenzinnige en sociaal bewogen ondernemer blikt met gemengde, maar vooral ook warme gevoelens, terug op een kwart eeuw ondernemen. Jaren waarin hij mentaal en fysiek flinke tikken te verwerken kreeg, maar uiteindelijk zakelijk én persoonlijk fier overeind bleef. Zijn motto: “Rustig blijven als de golven hoog gaan.”

Een bedrijf met ‘printen’ in de naam wekt al gauw de indruk een winkel te zijn waar op afroep druk- en printopdrachten worden uitgevoerd. Breed lachend beaamt Jan-Willem dat. “Jaa, dat gaf in het verleden wel eens misverstanden. Telefoontjes, mensen aan de deur… Nee, we printen of drukken niet zelf, maar leveren apparatuur, software en training aan bedrijven. Binnen die doelgroep vormt de uitvaartbranche onze grootste klantenkring. We zijn er marktleider in het faciliteren van hoogwaardig ‘digitaal gereedschap’ waarmee uitvaartondernemers zelf perfect drukwerk kunnen realiseren. Persoonlijk rouwdrukwerk bijvoorbeeld, heeft een enorme vlucht genomen. De eentonige rouwrand is nu wel verleden tijd.

Marco den Engelsman

Journalist, fotograaf en communicatiespecialist. Gelooft in de kracht van een mix van media. Een beeld zegt meer dan duizend woorden, maar is altijd krachtiger in combinatie met mooie woorden. En een mix van media versterkt elke boodschap. Met PRStory komen alle media samen. Een krachtig PR-verhaal met tekst, beeld, fotografie en video dat leidt tot onmiddellijke actie. Bezoek PRstory.nl voor voorbeelden.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK