Printmedianieuws bestaat 5 jaar: springlevend met ambities

Deze maand bestaat Printmedianieuws 5 jaar. Initiatiefnemers Erik van Erp en Peter Luit zagen voldoende mogelijkheden een titel met achtergronden uit de printmediawereld neer te zetten. Echter niet in print, maar volledig online. Precies 5 jaar geleden werd de website gelanceerd.

Begin dit jaar is een start gemaakt met de samenwerking met Blokboek.com onder de gemeenschappelijke naam LooQup publishing. Marco den Engelsman en Peter Luit spraken elkaar al regelmatig in 2017 om van gedachten te wisselen of en hoe beide titels elkaar zouden kunnen versterken. Die samenwerking heeft inmiddels al diverse keren geresulteerd in gezamenlijke promotionele activiteiten, waarvan de promotie van PureDigital slechts één voorbeeld was. Op redactioneel gebied snuffelen beide titels at aan elkaar, maar zij blijven elk afzonderlijk bestaan, met hun daaraan gekoppelde businessmodellen. Voor het komende najaar staan nog een aantal plannen op de rit, waarover de redactie in de komende tijd mededelingen zal gaan doen. Blijf ons dus volgen……

Lees hier hoe het Printmedianieuws in de afgelopen jaren vergaan is.

Marco den Engelsman

Journalist, fotograaf en communicatiespecialist. Gelooft in de kracht van een mix van media. Een beeld zegt meer dan duizend woorden, maar is altijd krachtiger in combinatie met mooie woorden. En een mix van media versterkt elke boodschap. Met PRStory komen alle media samen. Een krachtig PR-verhaal met tekst, beeld, fotografie en video dat leidt tot onmiddellijke actie. Bezoek PRstory.nl voor voorbeelden.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK