Printmedianieuws gaat artikelen over businessmodellen bundelen

Printmedianieuws gaat artikelen online- en offline businessmodellen in print bundelen

De belangstelling voor de twee bovengenoemde series heeft de redactie eigenlijk niet verrast, het is de kern van de huidige verschuivingen in het speelveld van de printindustrie. Peter Luit: “Het aantal variaties in businessmodellen binnen de internetdrukkers is talrijk. Bedrijven worden weliswaar onder die ene noemer ‘internetdrukker’ gegroepeerd, maar de verschillen tussen de bedrijven zijn enorm groot. Maar ook in offline zijn opvallende verschillen te zien. Van beide bewegingen is veel te leren.”

Het plan is, de beide series met inleiding en slotconclusies te bundelen in een PDF op A5 formaat.  Luit: “Of we het ‘boekje’ gaan printen, weten we nog niet. Tijdens onze Business & Technology update 2019 hopen we het gehele concept rond te hebben.”

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Avatar

Printmedianieuws

printmedianieuws.nl is de belangrijkste informatiebron voor managers en andere beleidsmakers binnen de printmedia branche: niet alleen grafische bedrijven en uitgeverijen, maar ook toeleveranciers en opdrachtgevers van de bedrijfstak. Wij richten ons op het dagelijkse nieuws en de achtergronden van het nieuws uit diverse printmedia segmenten. De hoofdpunten van het printmedia nieuws zijn gratis, de achtergronden van het nieuws (dat noemen wij 'premium content') is in de meeste gevallen alleen toegankelijk voor betalende abonnees. Blokboek en Printmedianieuws werken samen. Daardoor wordt dit bericht op beide websites gepubliceerd.

De trainingen voor het eerste half jaar van 2021 worden wederom online worden gegeven. Kijk voor het huidige aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK