Debat online businessmodellen tijdens Prindustry Connect Event

Printmedianieuws is samen met blokboek.com mediapartner voor het Prindustry Connect Event op
19 september dit jaar in de Evenementenhal in Gorinchem. Peter Luit zal het debat leiden tussen Prindustry directeur Ramon van Wingerden en Simian directeur Wouter Haan over de keuze tussen al-dan-niet het resellermodel.

Battle businessmodellenHet event groeit inmiddels uit tot een jaarlijks steeds groter wordend event. En dat kunnen we in ons land best gebruiken. ‘De bescheidenheid voorbij’ is het motto voor 2019 op events gebied in grafisch Nederland. Peter Luit: “We merken dat het  weer tijd is om samen massaal ‘op te treden’ in ons land, waar op het gebied van printmedia gewoon heel veel gebeurt. Talloze bedrijven, brancheorganisaties en kennisverenigingen zijn te kleinschalig om op afzonderlijk niveau iets groots neer te zetten. Je ziet dat leveranciers en producenten zelf het heft in eigen hand nemen. Vorig jaar was het drukwerkdeal.nl event in De Fabrique in Utrecht zonder meer indrukwekkend te noemen.”

Prindustry

Ook Prindustry groeit samen met haar klanten uit tot een groots event. Dit jaar dus in de Evenementenhal in Gorinchem. Vorig jaar werd het event gehouden in oktober in Studio A12 in Bunnik. Eerder was het event bekend onder de naam Marktplaatsdag, welke twee keer eerder werd gehouden. Onder andere ook op de eigen kantoorlokatie in Haarlem. Deze vierde editie pakt dus groots uit in het centrum van ons land.

Debat

Peter Luit van printmedianieuws/blokboek leidt het debat tussen Wouter Haan en Ramon van Wingerden. De één voorvechter van het ‘alles zelf doen’ concept versus de ander die meer geloof heeft in het ‘resellermodel’. Peter Luit: “Spannend zal het zeker worden, maar hoe dan ook, binnen beide modellen is genoeg te leren voor de grote reeks offline- en hybridebedrijven, die hun keuzes nog moeten maken. Het is gewoon heel mooi te zien dat vastgeroeste patronen in zakendoen door nieuwe inzichten kunnen worden doorbroken. Het debat zal de toehoorders in ieder geval voldoende stof tot nadenken meegeven.”

Aanmelden

Ook aanwezig zijn bij het Connect Event, schrijf je dan nu in. Een dag om te netwerken, collega’s te bezoeken, het debat  te volgen. Nieuw dit jaar zijn een aantal trainingen, alles tussen techniek tot marketing. Deelname is kosteloos.

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK