Roland op zoek naar de helden met Hero Awards

Binnen het FESPA thema: ‘What matters to you, inspires what we do’, kondigt Roland DG de Hero Awards 2018 aan, een boeiende zoektocht naar inspirerende verhalen en unieke, succesvolle printcampagnes.

De Roland Hero Awards 2018 loopt tot 31 oktober 2018, en richt zich tot Roland gebruikers over heel Europa. Deze kunnen zich registreren op de Roland website. Een professionele jury zal beoordelen welke genomineerde projecten het best aansluiten bij de Roland filosofie en visie. Uit deze selectie zal één hoofdwinnaar een onvergetelijke vakantie met exotische bestemming worden aangeboden.

Roland Heroes kunnen zowel familiebedrijven als nieuwe start-ups zijn met baanbrekende en innovatieve projecten, van grote printbedrijven tot eenmanszaken. Roland nodigt ondernemers uit hun inspirerend leiderschap en visie te delen, en zo hun bedrijf en team in de kijker te zetten.

Alle Roland-klanten kunnen nu hun verhaal delen over liefde, creativiteit, passie, vertrouwen, doorzetting en moed. Dit kan gaan over ongewone projecten, opmerkelijke zakelijke successen en innovatieve ideeën, maar ook over het bereiken van uitzonderlijke resultaten met het team.

Alle deelnemers kunnen het Roland Hero label op hun website en marketingmaterialen vermelden. Bovendien worden de Spotlight Heroes uitgenodigd voor een professionele fotosessie en videoshooting. Zo kunnen alle deelnemende helden de vruchten plukken van de erkenning en visibiliteit die de Roland Hero Awards campagne oplevert.

Karel Sannen, Marketing Manger Roland DG Central Europe, licht toe: “Bij Roland weten we al veel langer dat onze klanten creatief, innovatief, inspirerend en ondernemend zijn. De Roland Hero Awards is een unieke gelegenheid om hen te eren en anderen te inspireren met hun verhalen. Zo krijgen ze de erkenning die ze verdienen, door zich dagelijks in te zetten voor hun klanten en business. Voor ons zijn alle genomineerde klanten alvast helden en winnaars.”

Voorbeelden van genomineerde Roland Heroes zijn: Eastprint uit Dresden en Peak UK. Enkele inspirerende video’s zijn te bekijken op onze Roland Hero pagina

Marco den Engelsman

Journalist, fotograaf en communicatiespecialist. Gelooft in de kracht van een mix van media. Een beeld zegt meer dan duizend woorden, maar is altijd krachtiger in combinatie met mooie woorden. En een mix van media versterkt elke boodschap. Met PRStory komen alle media samen. Een krachtig PR-verhaal met tekst, beeld, fotografie en video dat leidt tot onmiddellijke actie. Bezoek PRstory.nl voor voorbeelden.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK