Adverteren? Bel ons +31620709846 sales@blokboek.com

Roland zoekt nieuwe helden

Roland DG heeft al vele Roland Heroes ontdekt en verheugt zich erop nog meer nieuwe namen bekend te kunnen maken, naarmate de zoektocht naar buitengewone Roland-gebruikers verder gaat. Een mooi voorbeeld van zo’n held is: Lieuwe boards waar we een PRstory mee maakten.

De Roland Hero Awards zetten mensen en ideeën in de bloemetjes die de levendige, ondersteunende en boeiende Roland-community maken tot wat ze is. De campagne, die werd gelanceerd in april, richt de spotlights op hun ondernemerschap, creativiteit en passie, die een drijvende kracht vormen voor de innovaties van Roland. Klanten uit de hele EMEA-regio delen volop hun verhalen. In ruil daarvoor krijgen ze alvast een vermelding als Roland Hero in de online erelijst. Daarnaast maken ze kans om uitgeroepen te worden tot winnaar van de campagne. Als bedanking mag hij of zij een onvergetelijke reis maken.

Onlangs maakte Roland bekend dat het de deadline voor inzendingen heeft verlengd tot 31 december 2018, waardoor Roland-gebruikers nu meer tijd hebben om hun fascinerende verhalen te delen.

“De respons van Roland-klanten is zo overweldigend en inspirerend dat we benieuwd zijn naar meer,” zegt Gillian Montanaro, Head of Marketing, EMEA bij Roland DG. “We zijn blij om hun verhalen te kunnen delen met de wereld, en kijken ernaar uit om in januari de winnaar van de Roland Hero Awards te kronen in januari.”

De klanten die hun deelname al hebben ingediend, zijn afkomstig uit meerdere markten. In de signage & displaymarkt bijvoorbeeld, leverde de zoektocht het Duitse reclamebedrijf  ‘Eastprint’ op. Ze vertrouwen op vijf Roland SOLJET printers, die alles leveren wat het bedrijf nodig heeft op het juiste moment.

Ook in de sportsector hebben Roland Heroes hun verhalen gedeeld. Lieuwe Boards is een Nederlandse kiteboardspecialist die Roland VersaSTUDIO BN-20-technologie gebruikt om custom graphics te printen. Deze zijn duurzaam genoeg om hevige golven mee te trotseren. In Your Face op de Canarische Eilanden is er dan weer trots op een succesvol grafisch bedrijf voor de zeilmarkt te hebben opgebouwd, waarbij het sinds dag één een beroep doet op Rolands populaire en veelzijdige geïntegreerde print- en snijtechnologie. In Spanje is er Taymory dat samen met Ona Carbonell, kampioene synchroonzwemmen, een prachtige badmodecollectie heeft ontwikkeld met een Roland Texart RT-640.

Op de Roland Hero-webpagina prijken nog tal van andere namen, waaronder AO Design uit Duitsland, E-Styl’ uit Frankrijk, The Binary Box uit het Verenigd Koninkrijk, Peñalver uit Spanje en Stampa Italiana uit Italië, om maar enkele andere voorbeelden te noemen. Eén voor één doen ze uitzonderlijke dingen met hun Roland-systemen.

Roland-klanten die interesse hebben om ook deel te nemen, kunnen naar www.rolandhero.com gaan en hun heldenverhalen indienen vóór 31 december 2018, de uiterste inzendingsdatum. De voorwaarden zijn toegankelijk via de website.

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Marco den Engelsman

Marco den Engelsman

Journalist, photographer and communication expert. Believes in the power of a mix of media. An image says more than a thousand words, but is always more powerful when combined with great words. And mix of media strengthens any message. With PRStory all media come together. A powerful PR story with text, image, photography and video which will lead to instantaneous action. Visit PRstory.nl for examples.

Laat een reactie achter

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

VIGC trainingen - Haarlem

  • Introductie in online print, structuur, markten en trends - 18 april 2019
  • Workshop PDF Update: 28 mei 2019
  • Workshop kleur in een productieproces: 11 juni 2019
  • Introductie in Printed electronics & functional printing: 27 juni 2019

blokboek-printmedianieuws logo

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK