Roland DG laat het nieuwe TrueVIS VG-gamma op drupa zien

BB160524 Roland TrueVIS_VG_640_printDe bezoekers van DRUPA 2016 zullen onmiddellijk van Duitsland naar Japan worden gekatapulteerd wanneer ze de stand van Roland DG bezoeken (hal 9, stand E04-1). Bezoekers krijgen de kans om een virtuele tour van 360° te maken: ze worden ondergedompeld in de sfeer van de fabriek van Roland DG in Hamamatsu, ze lopen langs de productielijn om te zien hoe het pas gelanceerde assortiment TrueVIS VG-printers/snijplotters wordt gemaakt en ontdekken hoeveel zorg en precisie in elk toestel van Roland wordt gestoken.

In plaats van met robots en transportbanden assembleert Roland zijn nieuwste toestellen volgens het unieke Digital Yatai-productieproces, waarbij één technicus elke machine maakt om de betrouwbaarheid en kwaliteit waarvoor de producten van Roland gekend zijn, te garanderen. De kijkers zullen enkele interessante en weinig bekende feiten ontdekken over hoe hun toestel is gemaakt. Als bijvoorbeeld een schroef per ongeluk op de grond valt, werpen we deze weg en wordt een nieuwe gebruikt om de machine te vrijwaren van zelfs de kleinste imperfectie.

Naast de 360°-videotour zal de Roland-stand vol staan met inspirerende samples en outdoor- en indoortoepassingen, plus het allernieuwste in het Roland-gamma van toonaangevende digitale printoplossingen.

Roland DG-stand: Hal 9, stand E04-1

U kunt uw ticket voor DRUPA 2016 kopen op www.rolanddg.eu/DRUPA2016

Marco den Engelsman

Journalist, fotograaf en communicatiespecialist. Gelooft in de kracht van een mix van media. Een beeld zegt meer dan duizend woorden, maar is altijd krachtiger in combinatie met mooie woorden. En een mix van media versterkt elke boodschap. Met PRStory komen alle media samen. Een krachtig PR-verhaal met tekst, beeld, fotografie en video dat leidt tot onmiddellijke actie. Bezoek PRstory.nl voor voorbeelden.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK