Roland DG wint drie SGIA 2019 “Product of the Year” awards

Roland DG Corporation, een wereldwijd toonaangevend leverancier van breedformaat inkjet printers en andere geavanceerde digitaal beeldverwerkingsapparatuur, is er trots op dat drie van haar producten de gerenommeerde Specialty Graphic Imaging Association (SGIA) “Product of the Year” awards 2019 hebben gewonnen.

Roland DG’s TrueVIS VG2 printer/snijplotters viel deze grote eer ten deel in de categorie ‘Roll-to-Roll/Solvent/Latex (onder 80 inch)’. De TR2 inkt en de multifunctionele Texart RT-640M dye-sublimation printer kregen erkenning in respectievelijk de categorieën: ‘Digital Inks – Eco-Solvent/Solvent/Latex’ en ‘Roll-to-Roll Disperse Ink on Textile’.

“Er waren dit jaar meer dan 200 inzendingen in 72 verschillende categorieën, dus de onderscheiding van maar liefst drie producten van Roland DG is een geweldig resultaat,” vindt Andrew Oransky, President en CEO van Roland DGA, de in de VS gevestigde sales en marketing dochteronderneming van Roland DG. “We zijn erg blij met deze erkenning, omdat het een eerbetoon is aan al het harde werk, het onderzoek en de ontwikkeling die in elk van deze producten is gestoken.”

texart

Bron: Duomedia

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK