Adverteren? Bel ons +31620709846 sales@blokboek.com

Nu al kaartje kopen voor DRUPA?

Het duurt nog tot 16 juni 2020 voordat DRUPA haar deuren opent. Maar voor de echte ‘vroege vogels’ is het kopen van een toegangskaart nu al mogelijk. De voorbereiding op het bezoek kan binnenkort ook al beginnen vanuit een compleet nieuwe DRUPA app.

Er is overigens geen ‘vroege vogels’ korting bij het online bestellen. Wel is online bestellen goedkoper dan in juni ter plekke bij de kassa, maar DRUPA kiest kennelijk niet voor een extra stimulans om nu tegen lagere prijs een kaartje te kopen. Het kaartje biedt wel gratis openbaar vervoer in de regio. Let ook goed op het feit dat de kaart persoonlijk is en dus niet aan een ander kan worden overgedragen.

Naar verwachting telt DRUPA 2020 ca. 1800 exposanten.

Website en app

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
De Redactie

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Laat een reactie achter

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

blokboek-printmedianieuws logo

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK