Nu al kaartje kopen voor DRUPA?

Het duurt nog tot 16 juni 2020 voordat DRUPA haar deuren opent. Maar voor de echte ‘vroege vogels’ is het kopen van een toegangskaart nu al mogelijk. De voorbereiding op het bezoek kan binnenkort ook al beginnen vanuit een compleet nieuwe DRUPA app.

Er is overigens geen ‘vroege vogels’ korting bij het online bestellen. Wel is online bestellen goedkoper dan in juni ter plekke bij de kassa, maar DRUPA kiest kennelijk niet voor een extra stimulans om nu tegen lagere prijs een kaartje te kopen. Het kaartje biedt wel gratis openbaar vervoer in de regio. Let ook goed op het feit dat de kaart persoonlijk is en dus niet aan een ander kan worden overgedragen.

Naar verwachting telt DRUPA 2020 ca. 1800 exposanten.

Website en app

De DRUPA website is natuurlijk ook al voorzien van alle mogelijke 2020 informatie over standhouders, platte gronden en talloze events, zoals een compleet seminarprogramma. Op de nieuwe app moet nog even gewacht worden, deze is vanaf begin oktober te downloaden. Volgens de ontwikkelaars kan je met de app een volledig eigen DRUPA routing/planning instellen, om de tijd op de beurs zo effectief mogelijk in te delen.

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Avatar

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Door het coronavirus zijn voorlopig alle trainingen gecancelled. VIGC biedt een selectief deel van haar trainingen momenteel digitaal aan. Bekijk het aanbod op de website van het VIGC.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK