Nieuwe serie ‘The Untold Drupa 2020 Stories’ bij printmedianieuws (voor iedereen toegankelijk)

De nieuwsfeiten over het coronavirus vormen al dagen de headlines van de landelijke media. Dit herhalen in de vakmedia heeft weinig nut. Met ‘The Untold Drupa 2020 Stories’ kiest printmedianieuws voor een reeks artikelen, waarin ontwikkelaars, fabrikanten, maar ook bezoekers hun verhaal doen in de aanloop naar de uitgestelde drupa van dit jaar.

We maakten vandaag de start met Landa. Koen Vlieghe vond de serie een mooi initiatief en nam meteen contact op met de redactie. Hij geeft uitleg omtrent een reeks overwegingen die meespeelden bij de voorbereidingen richting drupa 2020. Maar natuurlijk ook aandacht voor de concrete orders, zowel recent in Nederland, maar ook daarbuiten.

Deze gehele reeks artikelen is vanwege de bijzondere situatie waarin we als branche verkeren, voor iedereen toegankelijk.

Peter Luit

Peter Luit schrijft graag over innovaties in de gehele crossmediale bedrijfskolom. Echter altijd met een knipoog naar print.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK